Gyilkossági kísérlettel vádolják Farrah Fawcett fiát

Gyilkossági kísérlet és testi sértés miatt vádat emeltek Ryan O'Neal és Farrah Fawcett fia ellen. A Los Angeles-i rendőrség közlése szerint a 33 éves Redmond O'Neal májusban öt súlyos bűntettet követett el, köztük megkéselt két embert Los Angelesben. Az ügyészség pénteken emelt vádat ellene, július 10-én kell megjelennie a bíróság előtt.

Redmond O'Neal a vádirat szerint május 3-án összeszólalkozott egy idegennel, majd többször megütötte. Másnap megkéselt egy férfit, és ugyanaznap találtak egy másik megkéselt férfit egy medencében. A kamera felvételei szerint O'Neal a bűncselekmény közelében volt. A következő nap a vádlott verekedésbe keveredett egy kávézóban, és a személyzetet késsel fenyegette meg. Végül május 8-án fegyveres rablás miatt őrizetbe vették Santa Monicában.

Redmond O'Neal a bíróság előtt 2012. október 9-én Los Angelesben.Fotó: Mark Boster/Getty Images/AFP

O'Nealt kábítószer birtoklásával is vádolják. A hollywoodi sztárok fia tinédzserkora óta drog- és alkoholproblémákkal küzd. Akkor is börtönben ült, amikor az édesanyja, Farah Fawcett 2009 júniusában mellrákban meghalt. Redmond O'Neal örökölte a színésznő több millió dolláros vagyonának nagy részét. (MTI, ABC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.