Gyilkossági kísérlettel vádolják Farrah Fawcett fiát

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Gyilkossági kísérlet és testi sértés miatt vádat emeltek Ryan O'Neal és Farrah Fawcett fia ellen. A Los Angeles-i rendőrség közlése szerint a 33 éves Redmond O'Neal májusban öt súlyos bűntettet követett el, köztük megkéselt két embert Los Angelesben. Az ügyészség pénteken emelt vádat ellene, július 10-én kell megjelennie a bíróság előtt.

Redmond O'Neal a vádirat szerint május 3-án összeszólalkozott egy idegennel, majd többször megütötte. Másnap megkéselt egy férfit, és ugyanaznap találtak egy másik megkéselt férfit egy medencében. A kamera felvételei szerint O'Neal a bűncselekmény közelében volt. A következő nap a vádlott verekedésbe keveredett egy kávézóban, és a személyzetet késsel fenyegette meg. Végül május 8-án fegyveres rablás miatt őrizetbe vették Santa Monicában.

Redmond O'Neal a bíróság előtt 2012. október 9-én Los Angelesben.Fotó: Mark Boster/Getty Images/AFP

O'Nealt kábítószer birtoklásával is vádolják. A hollywoodi sztárok fia tinédzserkora óta drog- és alkoholproblémákkal küzd. Akkor is börtönben ült, amikor az édesanyja, Farah Fawcett 2009 júniusában mellrákban meghalt. Redmond O'Neal örökölte a színésznő több millió dolláros vagyonának nagy részét. (MTI, ABC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.