Lovas István azt állítja, feltörték az emailjét, de amúgy elvileg egyetért a nevében küldött gyalázkodó levelekkel

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Pár napja mi is beszámoltunk arról, hogy Ungár Péter, az LMP képviselője közzétett egy emailt, amit elmondása szerint Lovas István, az Echo TV és a Magyar Idők újságírója küldött neki, miután felhúzta magát az LMP egyik sajtóközleményén. A levél tartalmi része arra vonatkozott, hogy az európai vezetők ma már az oroszokkal barátkoznak, és többek között ilyen mondatok szerepeltek benne: „Ne feledjétek megkúrni John McCaint is, mielőtt az nekrofília lesz. Undort keltő pofátokat még visszataszítóbbá teszik a viszályt, konfliktust imádó amerikai hadiipari érdekek előretolása a magyar érdekekkel szemben”

Azután, hogy Ungár publikálta a levelet Facebook-oldalán, kapott még egy emailt ugyanarról az emailcímről, amiben többek között az állt: „Tudnál még egy hozzád hasonló férget említeni, aki egyrészt kiadta egy újságíró kérdését, amit egy sajtórészleghez intézett - ráadásul úgy, hogy ott a magán e-mailje? Kitegyem a te magán e-mailedet?  Anyád mit szólna, ha az övét tennéd ki, mocskos pióca? Kurvára vigyázz magadra!”. 

Ungár erre válaszul arról írt, hogy ezeket a leveleket az LMP sajtóosztályának küldték, ezért is tette ki őket. Azt hihettük volna, hogy itt vége a történetnek, de a Lovas István honlapjára szombaton felkerült bejegyzés újabb csavart tartalmazott:

„Ungár Úr,

Valamilyen oknál fogva és nyilván teljesen véletlenül, attól a pillanattól kezdve, hogy a július 6-tól a torinói Bilderberg találkozóról a fősodratú média totális hallgatásával ellentétben hírt adtam a Magyar Időkben és az Echo TV-ben, meghekkelték az e-mailemet és a nevemben olyan obszcén szöveggel küldtek Önnek üzeneteket, amelyeket nem én írtam, noha tartalmával elvileg egyetértek.

Remélem, hogy ezt az üzenetemet éppen olyan széles körben terjeszti majd az „Orbán médiadiktatúra elnyomott sajtója”, mint a hekker üzeneteket.”

Azaz ha jól értjük, 

  • azért, mert Lovas István írt a torinói Bilderberg találkozóról a Magyar Időkbe
  • valaki feltörte az emailfiókját, és gyalázkodós emailt írt Ungár Péternek,
  • amit ugyan nem ő írt, de a tartalmával Lovas "elvileg egyetért". 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.