Kevés a buszparkoló, egyeztet a Városliget Zrt.

Az építkezések miatt nincs elegendő parkolóhely a buszoknak a Városligetben, ezért a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete, a Magyar Idegenvezetők Egyesülete és a Magyar Utazási Irodák Szövetsége egyeztetést kezdeményezett a Városliget Zrt.-vel. A MTI-nek küldött közös közleményük szerint 

naponta 200-250 turistabusznak kell a Hősök tere és a Kerepesi út között ingázni a Műcsarnok melletti buszparkoló lezárása miatt.

 A buszoknak a Liget-projekt építési munkálatai idejére a 2 kilométerre lévő, Népstadion melletti parkolót jelölték ki. A helyzet a turistáknak, a buszosoknak, az autósoknak, a környéken élőknek és a fővárosiaknak is rengeteg nehézséget okoz, sokszorosára növeli a dugókat, a károsanyag-kibocsátást és a szálló port, tették hozzá. Szerintük a kijelölt pakoló nem oldja a meg térre naponta érkezők parkolási gondjait. Javasolták az Olof Palme sétány férőhelyeinek növelését, amit a Budapest Közút Zrt. forgalomtechnikai igazgatóság támogatott is.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.