Németh Szilárd üdvözli a Kim-Donald-találkozót

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

"Történelmi találkozó, messzinek tűnik nekünk, földrajzilag messze van ez tőlünk" mondta Kim Dzsong Un és Donald Trump keddi szingapúri találkozójáról a Honvédelmi minisztérium parlamenti államtitkára a Heti TV Pirkadat című műsorában. A riporter reagálására, hogy kitörhet a világbéke, Németh Szilárd feltette a kérdést:

"hát én nagyon örülök neki. Világbéke. De mi is az a világbéke?"

Nem válaszolták meg.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.