18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Választási vita után egy szavazóval szelfizett éppen, amikor pár centiről fejbe lőtték a mexikói politikust

külföld
2018 június 11., 10:55
comments 143

Mexikói viszonylatban is elképesztő hidegvérrel végeztek a napokban egy politikussal.

Fernando Purón Johnston, az országot évtizedekig irányító Intézményes Forradalmi Párt politikusa a Piedras Negras városának egyetemén tartott nyilvános vita után egy női rajongójával szelfizett éppen, még az egyetem épületében, egy parkolóháznak kinéző részen. A helyiségben - ahol jó pár másik ember is mászkált és beszélgetett - a fal mellett álldogált egy szakállas, baseballsapkás fickó, aki az arcát sem takarta el. Megvárta, míg éppen senki sem néz felé, majd határozott léptekkel megindult a telefonnal fotózkodó pároshoz, tőlük pár lépésre - anélkül, hogy lassított volna - elővette a pisztolyát, amivel menet közben, szinte hanyag mozdulattal, pár centis távolságról tarkón lőtte Purónt. A lövés épp akkor dördült el, amikor a nő elcsattintotta a szelfit, de a gyilkost láthatólag az sem zavarta, ha közvetlen közelről jó minőségű fotó készül róla.

A videó borzalmas, csak akkor nézd meg, ha bírod az ilyesmit!

(via El Universal)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt