18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Választási vita után egy szavazóval szelfizett éppen, amikor pár centiről fejbe lőtték a mexikói politikust

külföld
2018 június 11., 10:55
comments 143

Mexikói viszonylatban is elképesztő hidegvérrel végeztek a napokban egy politikussal.

Fernando Purón Johnston, az országot évtizedekig irányító Intézményes Forradalmi Párt politikusa a Piedras Negras városának egyetemén tartott nyilvános vita után egy női rajongójával szelfizett éppen, még az egyetem épületében, egy parkolóháznak kinéző részen. A helyiségben - ahol jó pár másik ember is mászkált és beszélgetett - a fal mellett álldogált egy szakállas, baseballsapkás fickó, aki az arcát sem takarta el. Megvárta, míg éppen senki sem néz felé, majd határozott léptekkel megindult a telefonnal fotózkodó pároshoz, tőlük pár lépésre - anélkül, hogy lassított volna - elővette a pisztolyát, amivel menet közben, szinte hanyag mozdulattal, pár centis távolságról tarkón lőtte Purónt. A lövés épp akkor dördült el, amikor a nő elcsattintotta a szelfit, de a gyilkost láthatólag az sem zavarta, ha közvetlen közelről jó minőségű fotó készül róla.

A videó borzalmas, csak akkor nézd meg, ha bírod az ilyesmit!

link Forrás

(via El Universal)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.