Van rosszabb Trumpnál: az új amerikai divat a leánykérés avokádóba rejtett gyémántgyűrűvel

Ha már rég ébren kéne lenned, de képtelen vagy magadhoz térni, nézd meg ezt a rövid videót, és ki fog pattanni a szemed. A videó a nemzőképes korú amerikai instagramozók új dilijét, az avokádós leánykérést mutatja be. 

Hogy miért érzem úgy, hogy hetek óta nem láttam ennél hergelőbb dolgot, pedig mindenki úgy kér leányt és legényt, ahogy neki tetszik, azt nem tudom. 


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.