Biztos, ami biztos, Miskolcon elindul egy másik Erdei Sándor is az ellenzék által támogatott Erdei "Rokker Zsolti" Sándorral szemben

POLITIKA
2018 június 12., 10:35
comments 88

Miskolc város választóbizottsága a napokban fogadta el két új jelölt indulását az időközi önkormányzati választáson, amely július 15-ére esik.

Egyiküket pontosan úgy hívják, mint az ellenzéki támogatással bíró jelöltet, azaz Erdei Sándornak, másikuknak pedig megegyezik a keresztneve (Zsolt) a jelölt művésznevével. Mindkettejük jelentkezését a megfelelő ajánlás okán elfogadta a választási bizottság.

Május végén röppent fel a hír, hogy az MSZP, a Jobbik, az LMP azaz a meghatározó ellenzéki pártok is beálltak egy független jelölt mögé, aki Rokker Zsolti művésznéven lett híres, de egyébként Erdei Sándornak hívják, így is fog szerepelni a szavazólapon.

A kormánypártok Nagy Ákost indítják a két Erdei Sándor, és Molnár Zsolt ellen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt