Biztos, ami biztos, Miskolcon elindul egy másik Erdei Sándor is az ellenzék által támogatott Erdei "Rokker Zsolti" Sándorral szemben

Tbg
POLITIKA
2018 június 12., 10:35
comments 86

Miskolc város választóbizottsága a napokban fogadta el két új jelölt indulását az időközi önkormányzati választáson, amely július 15-ére esik.

Egyiküket pontosan úgy hívják, mint az ellenzéki támogatással bíró jelöltet, azaz Erdei Sándornak, másikuknak pedig megegyezik a keresztneve (Zsolt) a jelölt művésznevével. Mindkettejük jelentkezését a megfelelő ajánlás okán elfogadta a választási bizottság.

Május végén röppent fel a hír, hogy az MSZP, a Jobbik, az LMP azaz a meghatározó ellenzéki pártok is beálltak egy független jelölt mögé, aki Rokker Zsolti művésznéven lett híres, de egyébként Erdei Sándornak hívják, így is fog szerepelni a szavazólapon.

A kormánypártok Nagy Ákost indítják a két Erdei Sándor, és Molnár Zsolt ellen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.