Biztos, ami biztos, Miskolcon elindul egy másik Erdei Sándor is az ellenzék által támogatott Erdei "Rokker Zsolti" Sándorral szemben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Miskolc város választóbizottsága a napokban fogadta el két új jelölt indulását az időközi önkormányzati választáson, amely július 15-ére esik. 

Egyiküket pontosan úgy hívják, mint az ellenzéki támogatással bíró jelöltet, azaz Erdei Sándornak, másikuknak pedig megegyezik a keresztneve (Zsolt) a jelölt művésznevével. Mindkettejük jelentkezését a megfelelő ajánlás okán elfogadta a választási bizottság.

Május végén röppent fel a hír, hogy az MSZP, a Jobbik, az LMP azaz a meghatározó ellenzéki pártok is beálltak egy független jelölt mögé, aki Rokker Zsolti művésznéven lett híres, de egyébként Erdei Sándornak hívják, így is fog szerepelni a szavazólapon.

A kormánypártok Nagy Ákost indítják a két Erdei Sándor, és Molnár Zsolt ellen.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.