Durván kifütyülték a bukaresti polgármestert, Sorosra fogta az egészet

külföld
2018 június 12., 06:33
comments 75

Szombaton a román csillag Simona Halep nyerte a Roland Garros női egyes versenyét, és a tiszteletére nagy ceremóniát tartottak Bukarestben, ahol a város főpolgármestere kitüntette a sportolót nagyszerű teljesítményéért.  

link Forrás

Az ünnepség nem a felhőtlen örömről maradt emlékezetes, az egybegyűlt tömeg ugyanis durván kifütyülte a színpadra lépő polgármestert, aki mikrofonnal is alig tudta túlüvölteni a fujjoló embereket. Annyira elsöprő és egyértelmű volt a Arena Națională közönsége felől érkező düh, hogy az még az ünnepeltet is zavarba hozta. 

Firea az eset után saját Facebook-oldalán kommentálta az eseményeket. Azt írta, egyetlen jótett sem marad büntetlen, és büszke rá, hogy ilyen gyorsan összeszervezték a ceremóniát a győztes tiszteletére, de sajnálja, hogy 

„már reggeltől beindította akcióját a Soros-féle propagandaszerkezet fizetett sajtóorgánumain keresztül”.

link Forrás

Az egyébként szociáldemokrata színekben mandátumot nyert Firea szerint hamis hírekkel és megjegyzésekkel hergeltek ellene egész nap, hogy aztán kellemetlen élményben részesítsék őt az egybegyűltek. A polgármester szerint különösen visszás, hogy gyerekek is meg kellett tapasztalják a széthúzást és gyűlöletet. (Transindex)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.