Durván kifütyülték a bukaresti polgármestert, Sorosra fogta az egészet

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Szombaton a román csillag Simona Halep nyerte a Roland Garros női egyes versenyét, és a tiszteletére nagy ceremóniát tartottak Bukarestben, ahol a város főpolgármestere kitüntette a sportolót nagyszerű teljesítményéért.  

Az ünnepség nem a felhőtlen örömről maradt emlékezetes, az egybegyűlt tömeg ugyanis durván kifütyülte a színpadra lépő polgármestert, aki mikrofonnal is alig tudta túlüvölteni a fujjoló embereket. Annyira elsöprő és egyértelmű volt a Arena Națională közönsége felől érkező düh, hogy az még az ünnepeltet is zavarba hozta. 

Firea az eset után saját Facebook-oldalán kommentálta az eseményeket. Azt írta, egyetlen jótett sem marad büntetlen, és büszke rá, hogy ilyen gyorsan összeszervezték a ceremóniát a győztes tiszteletére, de sajnálja, hogy 

„már reggeltől beindította akcióját a Soros-féle propagandaszerkezet fizetett sajtóorgánumain keresztül”.

Az egyébként szociáldemokrata színekben mandátumot nyert Firea szerint hamis hírekkel és megjegyzésekkel hergeltek ellene egész nap, hogy aztán kellemetlen élményben részesítsék őt az egybegyűltek. A polgármester szerint különösen visszás, hogy gyerekek is meg kellett tapasztalják a széthúzást és gyűlöletet. (Transindex)