Elsírta magát a kamerák előtt a Kedves Vezetővel régóta bratyizó Dennis Rodman a barátkozó Trumpot és Kimet látva

Tbg
külföld
2018 június 12., 06:56
comments 70

„Mindenkinek mondtam, hogy az ajtók nyitvaállnak, mondtam!” - zokogta a CNN kameráiba Dennis Rodman amerikai kosárlabdázó és influenszer. 

Az italproblémákkal küzdő kosaras 2013 óta teljesen rendhagyó módon három alkalommal is ellátogatott az amerikai kultúrát, így a kosárlabdát is kedvelő Kim Dzsongunhoz óriási felháborodást és értetlenséget keltett az amerikai nyilvánosságban. 

Általában azzal magyarázták Rodman látogatásait, hogy az italproblémákkal küzdő kosarasnak nagy szüksége lehet a látogatásokkal járó pénzre.

A kosaras most Trump kampánysapkájában és egy szponzorációs pólóban, nem is akármilyenben, egy marihuánakereskedésre szánt kriptovalutával foglalkozó cég pólójában irányította magára a figyelmet a CNN-en, épp akkor, amikor Szingapúrban 70 év után először találkozott egymással az USA és Észak-Korea vezetése.

Nagyon hisztérikus volt Rodman, valahogy így:

link Forrás

Mint mondta, nagyon sokan támadták, halálosan is megfenyegették, hogy Kim Dzsongunnal szóba állt, azon is gondolkodott az első látogatás után, hogy haza sem jön. Különcnek tartották, Barack Obama sem vette komolyan. Ám szerinte az idő őt igazolta, sőt kicsit mintha úgy érezné, ő sokat tett azért, hogy ez a történelmi találkozó létrejöjjön. Kimet egy olyan gyereknek tartja, akit minden érdekel, meg akarja ismerni a világot.

2014-ben egyébként Trump említette Rodmant egyik tweetjében, akkor egy tévéshow házigazdájaként válaszolt Rodmannek, miszerint vagy be volt állva vagy részeg volt, amikor azt állította róla, mármint Trumpról, hogy ő is el akar menni vele Kim Dzsongunt meglátogatni.

link Forrás

(Guardian/CNN/AlJAzeera)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.