Kőkemény zivatarlánc tört be az országba Nyugatról

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az összes megyére figyelmeztetést adott ki kedd estére, számos megyére rögtön másodfokút: Nyugatról ugyanis erőteljesen érkezett meg egy zivatarlánc, jelenleg a Balaton felé tart. 

Az Időkép tájékoztatása szerint ahol a zivatarlánc lecsap, ott akár 40 mm-nél is több csapadék is hullhat, nemritkán 100 km/órás széllel és több centis jégdarabokkal kísérve. A láncot jelentős, akár 10 Celsius-fokos lehűlés kíséri. 

Az Időkép közzé is tett egy time-lapse felvételt, amit olvasójuk küldött be Sárvárról. Ezen még nem magát a vihart, csupán a felhőket látni:

Ez pedig a Kisalföld videója Fertőszentmiklósról, és a súlyos jégdarabokról:

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.