Ujhelyi István „az ENSZ Turisztikai Világszervezete rendkívüli nagykövete” lett

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az EP-képviselő sajtóasszisztense osztotta meg a hírt, ami szerint az ENSZ turisztikai világszervezete, az UNWTO prágai tanácskozásán „rendkívüli nagykövetnek” nevezték ki Ujhelyi Istvánt. A szocialista politikus dolga elvileg az lesz, hogy kapcsolatot tart a szervezet és az uniós intézmények között, és ez a közlemény szerint nagy dolog, mert  Eliza Jean Reid izlandi first lady, Aliko Dangote afrikai üzletember és Lionel Messi is bír hasonló nagyköveti ranggal. Ujhelyi lelkesen nyilatkozott a kinevezés után, és nagyon boldog, hogy az ENSZ és az unió is kiemelten foglalkozik a kontinens egyre meghatározóbb gazdasági ágazatával. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.