Vízbe fulladt Bode Miller olimpikon 19 hónapos kislánya

Szombaton meghalt Bode Miller, az Egyesült Államok egyik legsikeresebb síelőjének 19 hónapos kislánya, Emma Miller. A sportoló az Instagramon közölte a megrázó hírt a nyilvánossággal.

A CNN azt írja, Szombaton riasztották a kaliforniai Orange megye tűzoltóit egy fulladásos esethez, ám a kislányt már nem tudták újjáéleszteni.

Miller kislányával.Fotó: JOHANN GRODER/AFP

A seriffhivatal nem közölte a halál okát, a TMZ egy családi ismerőstől értesült úgy, hogy Millerék egy szomszédos házibuliban vettek részt állapotos feleségével, a kislány pedig valahogy a medencébe került.

„Összeomlottunk, kislányunk, Emmy tegnap eltávozott az élők sorából. Elképzelhetetlen fájdalmat élünk át. Sose felejtjük el a szeretetét, a ragyogását, a lelkét” - írta Miller. (CNN/TMZ)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű