Zöld nyakláncos lány látott zöld pólós idegent

Keresem azt a fiút, akivel hétfőn (jún. 11) este 8 körül az M2 metró Blaha és Puskás közötti forgatagában egymással szemben utaztunk és annyi apró mosolyt váltottunk, hogy összenevetés lett belőle. Kedves zöld pólós, fekete edzőtáskás Idegen, te leszálltál, én pedig mosolyogva utaztam tovább, és ezeket a mosolyokat újabb nevetésre váltanám be :) . Addig még gyűjtögetem. 

Üdv, a zöld nyakláncos lány.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.