Garázda gézengúzok lopták el Vakáció Kapitány mobiltelefonját

bűnügy
2018 június 13., 10:35

A némafilmkorszak legnagyobbjait megidéző kisfilmmel hívja fel a vakáció során fenyegető borzalmakra az iskolások figyelmét a BRFK. Vakáció Kapitány, aki ránézésre a Kovács III. Béla rendőr-törzszászlósnak tűnik, elveszett gyerekeket kerít elő, súlyos közlekedési baleseteket előz meg, és még arra is jut ideje, hogy megakadályozzon egy jobb híján otthon senyvedő kislányt abban, hogy idegeneket engedjen a lakásába.

A szuperhős a röpke három percnyi filmben hat katasztrófát előz meg, de őt sem kerülheti el a sorsa. A hetedik jelenetben, amiben egy pillanatra eluralkodik rajta a hiúság, és a saját hőstetteit nézegeti mobiltelefonján, egy csapat garázda gézengúz kilopja kezéből az okostelefont :(

link Forrás

Gyerekek, vigyázzatok magatokra, képzelhetitek, hogy milyen szörnyűséges dolog a vakáció, ha még Vakáció Kapitány sem úszhatja meg az áldozattá válást!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.