Garázda gézengúzok lopták el Vakáció Kapitány mobiltelefonját

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A némafilmkorszak legnagyobbjait megidéző kisfilmmel hívja fel a vakáció során fenyegető borzalmakra az iskolások figyelmét a BRFK. Vakáció Kapitány, aki ránézésre a Kovács III. Béla rendőr-törzszászlósnak tűnik, elveszett gyerekeket kerít elő, súlyos közlekedési baleseteket előz meg, és még arra is jut ideje, hogy megakadályozzon egy jobb híján otthon senyvedő kislányt abban, hogy idegeneket engedjen a lakásába.

A szuperhős a röpke három percnyi filmben hat katasztrófát előz meg, de őt sem kerülheti el a sorsa. A hetedik jelenetben, amiben egy pillanatra eluralkodik rajta a hiúság, és a saját hőstetteit nézegeti mobiltelefonján, egy csapat garázda gézengúz kilopja kezéből az okostelefont :(

Gyerekek, vigyázzatok magatokra, képzelhetitek, hogy milyen szörnyűséges dolog a vakáció, ha még Vakáció Kapitány sem úszhatja meg az áldozattá válást!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.