Meghalt Paudits Béla

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Paudits Béla egy hete került kórházba agyvérzéssel, majd szerdán a szervezete végleg feladta a küzdelmet, a színész 68 évesen elhunyt – írja a Blikk.

A Jászai Mari díjas színész és énekes a Madách Színház tagja volt, de több játékfilmben és tévéfilmben is szerepelt, illetve szinkronizált is.

Paudits Béla Hajdú Péter műsorában 2010-ben.Fotó: Youtube

Paudits az elmúlt évtizedben főleg rossz anyagi és egészségügyi helyzetével szerepelt a hírekben, többször elmondta, hogy belefáradt a betegeskedésbe, és már csak a halált várja. Tavasszal ugyan megkapta az 1993-ban át nem vett Jászai Mari-díja után járó kiegészítést, de ezt már nem élvezhette sokáig.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.