A lopott pénzzel teletömött cipője vezette a rendőröket a hajdúszováti Hamupipőke nyomára

Szerdán 5 óra körül valaki betört egy hajdúszováti élelmiszerüzletbe és több ezer forint értékben pénzérméket lopott onnan.

A rendőrök széleskörű adatgyűjtést, tanúkutatást végeztek a helyszínen,

végül a bolt ablakában megtalálták a feltételezett elkövető fél pár cipőjét, amelyben az ellopott pénz egy része volt.

Police.huFotó: police.hu

Rejtély, hogy mit keresett ott épp a fél pár cipője, bár valószínű, hogy leesett a lábáról menekülés közben, bár ez nem magyarázza meg azt, miért volt tele apróval.

Police.hu

Mindenesetre a beszerzett információk alapján a helyi körzeti megbízott kollégáival azonosította a gyanúsítottat, akit otthonában elfogtak.

A 22 éves R. Márk a megalapozott gyanú szerint az üzlet ajtó-, illetve ablaküvegét törte be, majd bement lopni. A hajdúszováti lakost a rendőrök kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették és vele szemben a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. 

A hajdúszováti R. Márknak amúgy nem először gyűlik meg a baja a közértekkel, már tavaly decemberben is betört egy boltba, és megpróbálta ellopni a pénztárgépet (Police.hu)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.