Dupla műanyag zacskóba csomagolták a műanyag-hulladékról szóló NatGeo-t

műanyag
2018 június 14., 07:28

Nem is egy, hanem mindjárt két műanyag csomagolás rejti a National Geographics brazil kiadását, aminek már címlapjáról ordít, hogy a mindent megfojtó műanyag hulladékok veszélyeit taglalja.

National Geographic magazine that warns about danger of plastic bags comes inside a plastic bag that is inside a plastic bag from r/CrappyDesign

Az Egyesült Államokban ez a szám már papírcsomagban került a polcokra, itthon pedig az arany középutat választották, a hazai szám környezetbarát fóliát kapott:


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.