Egy csillagos ház lematricázásával bélyegeztek meg civileket a kereszténydemokraták

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Tiskóczki Flóra ifjú kereszténydemokrata megbélyegző matricát helyez el egy csillagos ház homlokzatán, egy olyan szervezetet megbélyegezve, amely a magyar kormány által befogadott menekültek integrációján dolgozik.Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

A Menedék - Migránsokat Segítő Egyesület székházánál folytatta civileket megbélyegző-megfélemlítő akciósorozatát a KDNP. Ez elég stílszerű gesztus volt, tekintettel arra, hogy a Menedék Népszínház utca 16. szám alatti székháza egy csillagos házban van. Vagyis egy olyan épületben, ahol a fasiszta Magyarországon üldözött zsidóknak elkülönítve kellett lakniuk.

A történelmi tényekre és érzékenységekre tekintet nélküli gesztus mellett az az apróság már eltörpül, hogy a Menedék munkája során a magyar kormány által elismert, befogadott menekültek, oltalmazottak integrációján dolgozik. Tehát olyanokén, akiket maga a kormány engedett be Magyarországra. (Via Mérce)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.