Egy csillagos ház lematricázásával bélyegeztek meg civileket a kereszténydemokraták

2018 június 14., csütörtök 9:03
580
Tiskóczki Flóra ifjú kereszténydemokrata megbélyegző matricát helyez el egy csillagos ház homlokzatán, egy olyan szervezetet megbélyegezve, amely a magyar kormány által befogadott menekültek integrációján dolgozik. Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

A Menedék - Migránsokat Segítő Egyesület székházánál folytatta civileket megbélyegző-megfélemlítő akciósorozatát a KDNP. Ez elég stílszerű gesztus volt, tekintettel arra, hogy a Menedék Népszínház utca 16. szám alatti székháza egy csillagos házban van. Vagyis egy olyan épületben, ahol a fasiszta Magyarországon üldözött zsidóknak elkülönítve kellett lakniuk.

A történelmi tényekre és érzékenységekre tekintet nélküli gesztus mellett az az apróság már eltörpül, hogy a Menedék munkája során a magyar kormány által elismert, befogadott menekültek, oltalmazottak integrációján dolgozik. Tehát olyanokén, akiket maga a kormány engedett be Magyarországra. (Via Mérce)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt