Egy csillagos ház lematricázásával bélyegeztek meg civileket a kereszténydemokraták

Tiskóczki Flóra ifjú kereszténydemokrata megbélyegző matricát helyez el egy csillagos ház homlokzatán, egy olyan szervezetet megbélyegezve, amely a magyar kormány által befogadott menekültek integrációján dolgozik.Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

A Menedék - Migránsokat Segítő Egyesület székházánál folytatta civileket megbélyegző-megfélemlítő akciósorozatát a KDNP. Ez elég stílszerű gesztus volt, tekintettel arra, hogy a Menedék Népszínház utca 16. szám alatti székháza egy csillagos házban van. Vagyis egy olyan épületben, ahol a fasiszta Magyarországon üldözött zsidóknak elkülönítve kellett lakniuk.

A történelmi tényekre és érzékenységekre tekintet nélküli gesztus mellett az az apróság már eltörpül, hogy a Menedék munkája során a magyar kormány által elismert, befogadott menekültek, oltalmazottak integrációján dolgozik. Tehát olyanokén, akiket maga a kormány engedett be Magyarországra. (Via Mérce)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.