Állítólag mégis magyar válogatott akar lenni Orban

sport
2018 június 15., 07:32
comments 64
link Forrás

Magyar szinten igen jó játékossal erősödhet a fociválogatott: a Bild információja szerint már az őszi Nemzetek Ligája meccseken magyar színekben játszhat a 25 éves Will Orban, a Bundesliga-menő RB Leipzig középhátvédje.

Orban apja magyar, anyja lengyel, ő maga viszont az U21-es korosztályig német válogatott volt. Korábban azt nyilatkozta, hogy német válogatott szeretne lenni. A honosításáról már korábban, Storck mester alatt szó volt, de akkor még úgy tűnt, hogy Orban a németeket választja.

A Bild szerint viszont túl kemény a verseny, Orban posztján ugyanis olyan versenytársak játszanak, mint Jerome Boateng, Niklas Süle, Mats Hummels és Antinio Rüdiger.

Orban nemcsak hogy jobb játékos, mint bármelyik szóbajöhető magyar kollégája, de az az előnye is megvan, hogy a klubjában együtt játszik Gulácsi Péterrel, a magyar válogatott kezdőkapusával. (via rangado.24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.