Az a baj, hogy az ezer éve eldobott tejes zacskó üzenete pont az érintettekhez nem jut el

Hulladék
2018 június 15., 11:26

Vannak akiknek ez az egész környezetvédelem elvont dolog. A nap süt, a fű nő, a szemetet eldobjuk, számukra ez az élet rendje.

Oké, ott van az út szélén, az erdőben, lassan a beleinkben, de kit zavar mindez? Leütött bárkit már egy ásványvizes flakon? Csörtettek át a határon tömegével reklámszatyrok?

Ugye, hogy nem! A Torrente logika működik, de hátha akad olyan, akit ez a tejes zacskó döbbent rá arra, hogy ideje horgászat után összeszedni a sörös dobozokat.

Mert amit az erdőben hagyunk az ott is marad, emberi léptékkel nézve örökre. Ez a fél literes zacskó például még akkor került oda, amikor 1,80 Forint volt az ára.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.