Ekkorát talán még sohasem kamuztak ingatlanhirdetésben

Klasszikus humorforrás a definíció szerint hazug, ráadásul nevetségesen hazug ingatlanhirdetés, nem véletlenül olyan népszerű online műfaj az ingatlanos-magyar szótár.

De még a legtapasztalatbb ingatlanosszótár-író is földig lengeti a süvegét, ha meglátja ezt az óriásplakátot, amit Krisztina fotózott le, és ami egy leendő lakóparkot hirdet. Ha hiszed, ha nem, lakópark az óriásplakát szövegével ellentétben nem a Balaton közepére, hanem a szántódi partra épül.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.