Ekkorát talán még sohasem kamuztak ingatlanhirdetésben

Klasszikus humorforrás a definíció szerint hazug, ráadásul nevetségesen hazug ingatlanhirdetés, nem véletlenül olyan népszerű online műfaj az ingatlanos-magyar szótár.

De még a legtapasztalatbb ingatlanosszótár-író is földig lengeti a süvegét, ha meglátja ezt az óriásplakátot, amit Krisztina fotózott le, és ami egy leendő lakóparkot hirdet. Ha hiszed, ha nem, lakópark az óriásplakát szövegével ellentétben nem a Balaton közepére, hanem a szántódi partra épül.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.