Józsefváros önkormányzata nem engedélyezi a „Ne add el a szavazatod!” kampányeseményeit

A Mérce.hu úgy tudja, hogy Józsefváros alpolgármestere telefonon közölte a romákat célzó „Ne add el a szavazatod!” kampány szervezőivel, hogy

nem engedélyezik programjaik megtartását a nyolcadik kerületben.

Az időközi polgármester-választásra készülő kerületben két eseményt tartottak volna az ahang.hu és a Khetane Egyesület munkatársai, közterület foglalási kérelmeiket beadták, hivatalos választ nem kaptak. A pártfüggetlen rendezvényen koncertek, beszélgetések és fórumok lettek volna. A beadványt jegyző Balogh Lajost telefonon kereste meg Sántha Péterné alpolgármester, és közölte: 

ne feszegesse tovább a témát és hagyja abba a szervezést a kerületben.

Az alpolgármester állítólag hozzátette: a Fidesz csendes kampányt tervezett, két nappal a voksolás előtt pedig nem fér bele ilyen volumenű esemény. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.