Kásler: Mi mindnyájan közösen azon dolgozunk, hogy az emberek ne csak jól éljenek, hanem szebben is

politika
2018 június 15., 06:54
comments 180

"Köszönet és megbecsülés illeti a védőnőket, akik nagyon nehéz körülmények között végzik áldozatos munkájukat," mondta a védőnők napja alkalmából rendezett pénteki ünnepségen az emberi erőforrások minisztere. Kásler Miklós az MTI beszámolója szerint kiemelte: 

"a kormány elsődleges célja, hogy a magyar nemzet létkörülményeit, a nemzet fennmaradását biztosítsa, és ennek záloga a család."

Mert szerinte a "családok teremtik meg azt a lehetőséget, hogy egészséges, testileg és lelkileg kiegyensúlyozott, harmóniában élő gyermekek nőhessenek fel, aki tovább viszik a magyar nemzet és európai kultúra tradícióit." 

Hangsúlyozta: "az embernek nemcsak a fizikai, fiziológiai körülményei lényegesek, hanem a lelkiek is, mert az határozza meg az emberi élet minőségét. 

Mi mindnyájan közösen azon dolgozunk, hogy az emberek ne csak jól éljenek, hanem szebben is."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.