Két jelölt maradt állva az MSZP elnöki székért

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az MSZP jelölőbizottságának elnöke, Szabó Vilmos arról tájékoztatta az MTI-t, hogy miután Kunhalmi Ágnes levélben tájékoztatta, hogy visszalép az elnökjelöltségtől, 

már csak ketten pályáznak a pártvezetésért a vasárnapi tisztújító kongresszuson: Mesterházy Attila és Tóth Bertalan.

Kunhalmi a választmányi elnöki posztért indul, amire viszont ő az egyedüli jelölt. Az alelnöki székért négyen versenyeznek: Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő, Hegyi Gyula, a Baloldali Tömörülés Platform elnöke, Komjáthi Imre, a Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket Egyesület vezetője és Szanyi Tibor európai parlamenti képviselő. Az elnökhelyettesi posztért Szakács László volt országgyűlési képviselő és Ujhelyi István EP-képviselő indul.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.