Oszlik az Alma együttes: csak a frontember marad

KULTÚRA
2018 június 15., 09:26
comments 169

Osztódik az Alma együttes, derült ki az Index a zenekarral készített interjújából. A frontember mindenkitől megvált, új csapatot épít, a többiek pedig Kifli néven nyomják tovább július közepétől. Maroevich Zsolt brácsás elmondása szerint Buda Gábor énekes döntött úgy, hogy megújítja az Alma zenekart, 

"és úgy tudja megújítani, hogy ha a jelenlegi társaságtól megválik.

Szabó Tibor gitáros szerint a bomlás korrekt módon történt, "február végén nekünk bejelentette, abban maradtunk, hogy július közepéig - tehát amikor az Almának van egy kéthetes nyári szünete - együtt maradunk, és a nyári szünet után külön folytatjuk."

"Ismert a zenekar, az Alma egy brand, Gábor máris maga mellé vett több zenészt és viszi tovább a zenekart egy teljesen más hangszeres összeállítással,"

tette hozzá Szabó. Arra a kérdésre, hogy mi lesz a dalokkal, ki mit fog játszani a jövőben, a gitáros úgy válaszolt, hogy 

"az utóbbi időben volt néhány dal, amiket mi írtunk, azok már inkább hozzánk köthetőek."

De a lényeg: 

a Szülinap mindkét együttes koncertjén hallható lesz. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.