A hódmezővásárhelyi Domján Lajos nem ért haza a horgászásból

Fotó: police.hu

A rendőrségre ma érkezett bejelentés szerint a 73 éves hódmezővásárhelyi férfi június 15-én délelőtt, Mártélyon a Tisza-holtágnál horgászott, ahonnan 10 óra körül kerékpárjával elindult haza, de oda nem érkezett meg. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról - olvasható a rendőrség felhívásában. Az egyik helyi térfigyelő kamera rögzítette a férfi mozgását Mártélyon.

Domján Lajos körülbelül 165 centiméter magas, zömök testalkatú. Eltűnésekor terepszínű nadrágot, kék szabadidő felsőt, derekán övtáskát viselt. Fekete, Csepel kerékpárral közlekedett, melyen horgászfelszerelését tartotta. A biciklire elől és hatul is kosár van felszerelve.

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon, vagy hívja fel a Telefontanú zöld számát (06-80-555-111).

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.