Öt férfi közvécében szerelt fel pelenkázót a Csatornázási Művek

Egészségügy
2018 június 16., 10:25
comments 119

A Fővárosi Csatornázási Művek apák napja alkalmából öt, általa üzemeltetett nyilvános vécében babapelenkázó asztalokat szereltetett fel a férfi részlegre is. Ezeket az üzemeltetett 53 közvécé közül azokban szerelték fel, ahol egyrészt elegendő hely van, másrészt ahol legnagyobb a látogatottság.

Így a Margitszigeten két helyen, a Városligetben a Széchenyi fürdőnél, valamint két tömegközlekedési csomópontnál, a Batthyány téren és a Városkapunál pelenkázhatnak az apák is.

A női részlegen már jóval korábban felszerelték a pelenkázó asztalokat, a Városligetben a Műcsarnok mögötti egységben és a Lehel téren külön gyermekmosdó helyiséget alakítottak ki a kisgyermekes szülőknek . A Budai várban, a Palota úti közvécéknél pedig gyerekpiszoárt is beszereltek egy korábbi felújításnál. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.