Kövér Fenyér halk vakkantással mentette meg hároméves gazdáját

Egész éjjel kis gazdája mellett maradt, sőt, halk ugatásával még a mentőalakulatokat is nyomra vezette egy Yorkshire terrier. A hároméves Remy Merritt a missouri Qulin mellett veszett el egy sűrű kukoricatáblán. Szerencséjére hűséges kutyája, Kövér Fenyér (Fat Heath) végig mellette maradt. Vele töltötte csütörtökön az egész éjszakát, miközben 150 önkéntes kutatta át a táblát.

A keresés teljesen reménytelennek tűnt, mígnem az egyik nyomkövető kutya hangos ugatására Kövér Fenyér elhaló vakkantással válaszolt. "Mint kiderült, Remy és Kövér Fenyér voltak a kukoricásból" - mesélte Clark Parrot, a missouri autópálya-rendőrség őrmestere.

A Remy utáni kutatás igazi közösségi programmá alakult. "Itt mindenki mindenkit ismer, úgyhogy amikor hallották, hogy egy szomszédjuk bajban van, mindenki félredobott mindent" - mesélte Parrot őrmester. A szoros kötelékre jellemző, hogy az eredménytelen éjszakai kutatás után hajnalban újra, kérés nélkül is jöttek a szomszédok segíteni. Remyt végül otthonától bő egy kilométernyire találták meg.

A kislány végül pár szúnyogcsípéssel megúszta, és kicsit kiszáradt, de kivizsgálás után azonnal hazaengedték szüleihez. (Via ABC News)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.