Kövér Fenyér halk vakkantással mentette meg hároméves gazdáját

ÁLLAT
2018 június 17., 18:08
comments 84

Egész éjjel kis gazdája mellett maradt, sőt, halk ugatásával még a mentőalakulatokat is nyomra vezette egy Yorkshire terrier. A hároméves Remy Merritt a missouri Qulin mellett veszett el egy sűrű kukoricatáblán. Szerencséjére hűséges kutyája, Kövér Fenyér (Fat Heath) végig mellette maradt. Vele töltötte csütörtökön az egész éjszakát, miközben 150 önkéntes kutatta át a táblát.

link Forrás

A keresés teljesen reménytelennek tűnt, mígnem az egyik nyomkövető kutya hangos ugatására Kövér Fenyér elhaló vakkantással válaszolt. "Mint kiderült, Remy és Kövér Fenyér voltak a kukoricásból" - mesélte Clark Parrot, a missouri autópálya-rendőrség őrmestere.

A Remy utáni kutatás igazi közösségi programmá alakult. "Itt mindenki mindenkit ismer, úgyhogy amikor hallották, hogy egy szomszédjuk bajban van, mindenki félredobott mindent" - mesélte Parrot őrmester. A szoros kötelékre jellemző, hogy az eredménytelen éjszakai kutatás után hajnalban újra, kérés nélkül is jöttek a szomszédok segíteni. Remyt végül otthonától bő egy kilométernyire találták meg.

A kislány végül pár szúnyogcsípéssel megúszta, és kicsit kiszáradt, de kivizsgálás után azonnal hazaengedték szüleihez. (Via ABC News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.