Melegítsék be a napolajozó kezüket, érkezik a kánikula

időjárás
2018 június 17., 12:35
comments 28

A hét elején elszórtan még előfordulhatnak záporok, de alapvetően napos időre számíthatunk a jövő héten. Így hát igen meleg is lesz, kedden már 27-32 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet, szerdán és csütörtökön pedig már 28-33 fok is lesz.

Pénteken aztán felerősödik a szél, érkezik az enyhülés. Aznap még lehet 30 fok, szombatra viszont már csak 27, vasárnapra pedig 26 fokot ígérnek csak. Újra lehet majd záporokra is számítani, de csak elszórtan. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.