Na, vajon mivel foglalkozott Botka László vasárnap, amikor a pártja új elnököt választott?

POLITIKA
2018 június 17., 17:18

2017-ben egész sokáig úgy tűnt, hogy Botka László lesz a szocialisták, így jó eséllyel akár az egész ellenzék miniszterelnök-jelöltje. Botka legalábbis széles összefogást hirdetett, bár azt is világossá tette, hogy Gyurcsány Ferenccel nem szívesen közösködne.

Aztán kifúrták a miniszterelnök-jelöltségből, bukása után javarészt el is tűnt a nagypolitikából, persze Szegeden folytatta polgármesterként. Most vasárnap, amikor a pártja új elnököt választott - némi meglepetésre az országosan viszonylag ismeretlen Tóth Bertalant a sokszoros pártelnök-miniszterelnök-jelölt Mesterházy Attilával szemben - is Szeged polgármestereként büszkélkedett el azzal, hogy a város támogatásából is megjelent Bibó István összegyűjtött írásainak második kötete.

link Forrás

Az MSZP tisztújító kongresszusáról nem írt egy sort sem. De még ez is elegánsabb megoldásnak tűnik az elnökválasztást elbukó Mesterházy Attiláénál, aki ezt a képet tudta előkaparni riválisáról és legyőzőjéről, Tóth Bertalanról a gratuláló posztjához:

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.