A nap visszaszolgáltatása: két elcsórt, böhöm nagy akkumulátort adtak vissza a sümegi rendőrök

bűnügy
2018 június 18., 12:23
comments 50

Június 14-én reggel érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy az éjszaka folyamán egy bazsi intézmény mögötti parkolóban álló két tehergépkocsiból három darab akkumulátort tulajdonított el valaki. A akkumulátorok értéke összesen kétszázezer forint.

A nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit másnap délelőtt a bazsi otthonában igazoltattak is. A 60 éves helyi lakost végül gyanúsítottként előállították, a kihallgatásakor elmondta, hogy az akkumulátorokat egy zalaegerszegi fémhulladék-gyűjtő telephelyen értékesítette. A rendőrök az akkumulátorokat 2018. június 18-án adták vissza a tulajdonosnak. 

A csodálatos pillanatot fényképen is megörökítették:

photo_camera Forrás: Police.hu

A tolvaj férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Tapolcai Rendőrkapitányság. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.