A nap visszaszolgáltatása: két elcsórt, böhöm nagy akkumulátort adtak vissza a sümegi rendőrök

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Június 14-én reggel érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy az éjszaka folyamán egy bazsi intézmény mögötti parkolóban álló két tehergépkocsiból három darab akkumulátort tulajdonított el valaki. A akkumulátorok értéke összesen kétszázezer forint.

A nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit másnap délelőtt a bazsi otthonában igazoltattak is. A 60 éves helyi lakost végül gyanúsítottként előállították, a kihallgatásakor elmondta, hogy az akkumulátorokat egy zalaegerszegi fémhulladék-gyűjtő telephelyen értékesítette. A rendőrök az akkumulátorokat 2018. június 18-án adták vissza a tulajdonosnak. 

A csodálatos pillanatot fényképen is megörökítették:

Forrás: Police.hu

A tolvaj férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Tapolcai Rendőrkapitányság. (Police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.