Ennél egyértelműbb nem is lehetett volna egy józsefvárosi betörés

bűnügy
2018 június 18., 15:56
comments 56

A józsefvárosi rendőrök keresnek két ismeretlen férfit, akik egy VIII. kerületi, Baross utcai lakásból loptak vasárnap. Többek között festményeket, műszaki cikkeket, valutát, készpénzt és személyes iratot.

Az elkövetőkről egy térfigyelő kamera felvételt is készített, ez alapján nem is lehetett volna egyértelműbb, hogy mi történik:

photo_camera Forrás: Police.hu

Az egyik férfi 25-30 év körüli, rövid, sötét hajú, aki az elkövetéskor fehér cipőt, fekete nadrágot, fehér felsőt viselt. A másik férfi szintén 25-30 év körüli, világosbarna, oldalt felnyírt hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor világos cipőt, sötét nadrágot, kék színű felsőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, jelentkezzen, elérhetőségek itt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.