Kivágják a horvát keretből a Milan csatárát, mert nem volt hajlandó csereként beállni Nigéria ellen

Középen Nikola KalinicsFotó: STRINGER/AFP

A horvát 24Sata értesülései szerint kirakják a horvát keretből a Milan támadóját, Nikola Kalinicset, aki nem volt hajlandó csereként beállni a válogatott Nigéria elleni kalinyingrádi meccsén szombaton. 

Kalinics alighanem megsértődött, hogy nem kezdődként számol vele a mester, és mindössze néhány percet kapott volna a meccs végén. 

Zlatko Dalics a meccs utáni sajtótájékoztatón már utalt rá, hogy váratlan incidens borzolta a kedélyeket a keretben. A vezetőedző azt mondta, hogy sérülés nélkül átvészelték a meccset, viszont „más természetű gondunk akadt”.

Az eset a 86. percben történt, amikor Dalics úgy döntött, lehozza a pályáról a Mario Mandzukicsot. Kalinics megtagadta a pályára lépést, így helyette Marko Pjaca ment be. 

A horvát szövetség nem erősítette meg a hírt, de a vezetőedző elvileg még hétfő délután sajtótájékoztatót tart az ügyben. 

Kalinics egyébként a piaci hírek szerint épp klubváltás előtt áll: a Milan 20 millió eurót kér érte a Sevillától, de könnyen lehet, hogy végül be kell érjék egy kölcsönszerződéssel. (AS)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.