Semmi nincs olyan jó, mint a lelátóról készített őrjöngő gólvideók

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Itt egy gyűjtés a vasárnapi játéknap legszebb góljaiból, de nem a hivatalos kameraállásból, hanem szurkolói telefonokról összegereblyézve. Ez a legjobb műfaj, nem csak mert sokkal erősebben átadja a hangulatát egy-egy meccsnek, hanem mert sokszor teljesen egyedi kameraállásból lehet újrá átélni a nagyobb rakétákat. (A műfajból régi kedvencem az akkor még juvés Paul Pogba eszetlen nagy lövése 2013-ból az Udinese ellen.)  

Kolarov tökéletes ballábas szabadrúgása Costa Rica ellen Keylor Navas kapuja mögül:

Coutinho őrületes csavarása 20-ról a brazil szurkolók gyűrűjéből: 

Lozano gólja a sombrero-tábor közepéről, nem a legtökéletesebb felvétel, de a hangulatból azért sokat átad:

+ 1 péntekről: Ronaldo tökéletes szabadrúgása David De Gea kapuja mögül a 3-3-ra végződött spanyol-portugál utolsó perceiben:

és ugyanez Lisszabonból:

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.