Márki-Zay: Nem adtam fel azt, hogy egy demokratikus, jogállami, piacgazdasági fordulat legyen egyszer az országban

POLITIKA
2018 június 19., 10:37
comments 53

"Gyakorlati kérdésekben egyeztettünk," mondta Márki-Zay Péter a Lázár Jánossal való múlt heti találkozóról a HírTV Egyenesen című műsorában hétfő este. Nem egy baráti találkozó, hanem egy úriemberi találkozó volt, mondta Hódmezővásárhely polgármestere. Az országos politikáról Márki-Zay kijelentette:

nem adtam fel azt, hogy egy demokratikus, jogállami, piacgazdasági fordulat

link Forrás

legyen ebben az országban, de április 8. mutatja, ennek még nem jött el az ideje. Az ellenzék megtisztulásának itt az ideje, ami szerinte nem biztos, hogy minden pártban

azt jelenti, hogy azok jutnak többségbe, akik nem a rendszer részeként, ál-ellenzékiként működnek tovább, hanem valóban elkötelezettek a demokrácia iránt.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.