Még az izlandi típusú huhogva tapsolást is keményen be kell gyakorolni

Az nem úgy megy, hogy az ember kiballag a stadionba tízezredmagával, aztán összevissza huhogni kezd. A Guardian ezt a videót csinálta arról, hogy a vébén életükben először szurkoló izlandi szurkerek milyen zenekari főpróbát tartottak, még az Argentína elleni nyitómeccsük előtt.

A huhogókon végül semmi se múlt, a játékosok is odatették magukat, össze is jött a történelmi 1-1.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.