Támadás érte a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szervereit

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Zárt ülésen informálódott az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága arról, hogy 

támadás érte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerverét,

számolt be az MTI. Az ülés után tartott rövid sajtótájékoztatón a testület jobbikos elnöke, Mirkóczki Ádám azt mondta, hogy a vizsgálat még tart, de annyi tudható, hogy 

szenzitív adat nem került ki.

A bizottsági ülés után az LMP társelnöke kifogásolta, hogy nem volt szó a Kaspersky Lab körüli ügyekről. Szél Bernadett szerint egyre több külföldi kormányzat mondja fel az orosz vírusirtó céggel a szerződéseit, 

miközben a magyar képviselők laptopjára is a cég terméke van telepítve. 

Hozzátette: kezdeményezte, hogy ezt az ügyet a következő ülésen tűzzék napirendre. (MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.