VV Fanni-ügy: az FBI nyomozói új bizonyítékokat találtak

bűnügy
2018 június 19., 06:07
comments 44

"A magyar hatóság az autó GPS-jelei és a telefonszolgáltató jelei alapján mérte be B. László útját, az FBI viszont a mobilja wifirendszerének adatait nézte, és így pár kilométeres eltérés van," mondta a Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László ügyvédje, dr. Brodmann Péter a Borsnak. A lap úgy tudja, hogy egy hétig segített az amerikai nyomozók a magyar kollégáik munkáját. Az FBI szakemberei is a szalkszentmártoni bányatavakig jutottak, amiket már korábban átvizsgáltak búvárok és nem találták az áldozat holttestét. Az ügyvéd szerint

"míg B. László azt mondta, hogy Dunavecse után, addig az FBI adatai szerint Szalkszentmártonnál fordult vissza, ahol bányatavak is vannak."

Az eltérésre a gyanúsított azzal reagált állítólag, hogy hét hónap távlatában nem emlékszik minden fordulóra az útjaiból. A tavakhoz amúgy is rendszeresen járt ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.