Az amerikai bevándorlási hatóság vezetője azzal védekezett a nácivád ellen, hogy ő csak parancsokat teljesít

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Tökéletes nürnbergi védelmet mutatott be a Fox Newsnak adott interjújában Thomas Homan, az ICE, vagyis az amerikai bevándorlási hatóság vezetője. Azt mondta, igazságtalan a nácikhoz hasonlítani a gyerekeket szüleiktől elválasztó munkatársait, mert

"ők csak a törvényeket hajtják végre",

vagyis kvázi parancsot teljesítenek. Pont ezzel védekeztek a nürnbergi perekben a háborús bűnökkel vádolt nácik is. (Via Politics Maven)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.