Fekete Péter szerint a kultúrateremtők feladata, hogy keresztényalapú kapaszkodókat helyezzenek el

KULTÚRA
2018 június 20., 14:50
comments 54

Méréssel kezdem a munkámat, mondta az EchoTV Napi aktuális című műsorában az Emmi kultúráért felelős államtitkára. Fekete Péter azt kérte a kollégáitól, hogy mérjék meg, nézzék meg, hogy a magyar kormányzat GDP-arányosan mennyit költ az ország kultúrájára. Szerinte demokrácia van az országban, a kultúrafinanszírozásban is. Az alaptörvény-módosításról, ami a kereszténység védelmét helyezte az alkotmányba, Fekete Péter kijelentette:

„mi a keresztény gyökerű Európa közepén élünk, nyilván, hogy a kapaszkodóinknak a jelentős része ilyen alapot képvisel.”

A kultúrateremtők feladata szerinte, hogy ezeket a kapaszkodókat elhelyezzék. 

link Forrás

Arra a kérdésre, hogy melyek azok a területek, ahol azonnali tűzoltásra van szükség, úgy válaszolt, hogy

a TAO területén biztosan rendet kell tenni.

„Nem landolhatnak közpénzek saját zsebekben,” tette hozzá. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.