Férfiakkal is konzultálna a kormány a gyerekvállalásról

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nemzeti konzltációt készít elő a kormány arról, hogy milyen kihívásokat élnek meg a magyar férfiak az otthonteremtéskor, a munka és a család egyensúlyának kialakításáról, értesült a Magyar Idők.

A lap szerint a férfiak válaszai iránymutatásul szolgálnak majd ahhoz, hogy érdemes-e változtatni a családtámogatási rendszeren. Persze az is beigazolódhat, hogy eleve nagyon jó a családtámogatási rendszerünk, hiszen az elmúlt hét évben 1,23-ról 1,5-re nőtt a teljes termékenységi arányszám, amely így már alig 6 tizeddel marad el a csupán a népesség számának fenntartásához minimálisan szükséges 2,1-es aránytól. (Via MTI)


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.