Költségvetési csalás gyanújával őrizetbe vették a Délmagyar korábbi főszerkesztőjét

A Délmagyar.hu számolt be arról, hogy információjuk szerint kedden reggel a NAV nyomozói őrizetbe vették a lap korábbi főszerkesztőjét Dlusztus Imrét

költségvetési csalás gyanújával.

Úgy tudni, hogy előbb házkutatást tartották, majd bevitték. A lap hiába kereste az adóhatóságot, az annyit válaszolt, hogy konkrét adózóról nem adhatnak ki információkat. A költségvetési csalást

a mórahalmi Mini Hungary Park körül gyanítják.

Az 50 magyar műemlék 1:25 arányú mását bemutató park állítólag 

650 millióba került, amiből 436 millió forint érkezett uniós támogatásból. 


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.