Orbán a Velencei Bizottság állásfoglalásáról: "Ízlések és pofonok különböznek"

politika
2018 június 20., 13:59
comments 47

Az ATV.hu kapta el a miniszterelnököt közvetlenül a Stop Soros törvénycsomagról szóló szavazás előtt a Parlamentben. Orbán Viktor arra a kérdésre, hogy miért nem várták meg a Velencei Bizottság véleményét a jogszabályról, azt válaszolta, hogy egy előzetes állásfoglalást már ismernek. Hogy ebben valóban kifogásolta-e a testület a büntetőjogi eszközök arányosságát, a miniszterelnök úgy reagált, hogy

„ízlések és pofonok különböznek”.

Az ATV még megkérdezte, hogy tart-e attól, hogy a Fideszt kirakják az Európai Néppártból a Stop Soros miatt, Orbán pedig közölte: kedves emberek vannak ott, a Fidesz pedig nélkülözhetetlen oszlopa a pártcsaládnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.