Orbán Viktor ma mozgásszínházi elemekkel előadta politikája leglényegét

politika
2018 június 20., 09:40
comments 250

Orbán Viktor a szó szoros értelmében leszaggatta a leplet a Szovjet Megszállás Áldozatainak Emlékművéről Óbudán.

link Forrás

A miniszterelnök az avatás végén Menczer Erzsébet óbudai fideszes képviselő társaságában lépett oda az ekkor még fekete lepellel takart gránitobeliszkhez, hogy elegáns mozdulattal lerántsa róla a leplet. Látszik, hogy gondosan megbeszéli Menczerrel, hogy koreografáltan, egyszerre ránsák meg a nemzetiszín szalagot. Rántanak is nagyot, még nézni is fáj:

De nem történik semmi. Másodjára már óvatosabban próbálkoznak, sikertelenül. A miniszterelnök fejében ekkor szikra villan, csomózni kezdi a szalagot:

De sajnos ez sem oldja meg a helyzetet:

Így hát végül teljes testsúlyát beleadva feszül neki:

A részsikerhez ez már elég, a lepel kezdte megadni magát, de végül a miniszterelnök úrnak két kezével kellett letépnie a leplet az oszlopról:

Igazán megható, Orbán Viktor politikai lényegét tökéletesen feldolgozó ünnepség kerekedett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.