Orbán Viktor ma mozgásszínházi elemekkel előadta politikája leglényegét

politika
2018 június 20., 9:40
comments 251

Orbán Viktor a szó szoros értelmében leszaggatta a leplet a Szovjet Megszállás Áldozatainak Emlékművéről Óbudán.

A miniszterelnök az avatás végén Menczer Erzsébet óbudai fideszes képviselő társaságában lépett oda az ekkor még fekete lepellel takart gránitobeliszkhez, hogy elegáns mozdulattal lerántsa róla a leplet. Látszik, hogy gondosan megbeszéli Menczerrel, hogy koreografáltan, egyszerre ránsák meg a nemzetiszín szalagot. Rántanak is nagyot, még nézni is fáj:

De nem történik semmi. Másodjára már óvatosabban próbálkoznak, sikertelenül. A miniszterelnök fejében ekkor szikra villan, csomózni kezdi a szalagot:

De sajnos ez sem oldja meg a helyzetet:

Így hát végül teljes testsúlyát beleadva feszül neki:

A részsikerhez ez már elég, a lepel kezdte megadni magát, de végül a miniszterelnök úrnak két kezével kellett letépnie a leplet az oszlopról:

Igazán megható, Orbán Viktor politikai lényegét tökéletesen feldolgozó ünnepség kerekedett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt