Ötmillió forintnyi rúpiát zabáltak fel egy ATM-ből a patkányok

külföld
2018 június 20., 05:35
comments 38

Egy bankjegykiadó automata pénztároló rekeszében találtak tökéletes alapanyagot fészkük építéséhez patkányok az indiai Assam államban. A bankomatba beköltözött patkánycsalád fészke így elég értékesre sikerült, nagyjából öt millió forint értékű papírpénzt aprítottak fel konfetti méretűre.

link Forrás

A rendőrségi vizsgálat eredményei alapján a patkányok a huzagolás nyílásán juthattak be az automatába.

A gép már 12 napja nem működött, amikor végre megérkeztek a szerelők. A gép felnyitása után 2000 és 500 rúpiás bankók helyett csak színes fecnihalmot találtak. Mintegy hétmillió forintnyi rúpiát sikerült kimenteniük. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.