Vakbélgyulladás miatt kórházba került Salah Abdeslam

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Kedd este lett rosszul a Fleury-Mérogis börtönben a 2015-ös párizsi merényletek elkövetője, Salah Abdeslam. Hatalmas rendőri biztosítással, a CIGN elitalakulat részvételével szállították át a Párizstól délre található Corbeil-Essonnes kórházába. A terrorista miatt azóta az egészségügyi intézményben azóta is rendkívüli biztonsági intézkedések vannak érvényben: minden belépő járművet és embert átvizsgálnak a rendőrök. 

A BFM hírtelevízió értesülése szerint már szerdára virradóra meg is műtötték Abdeslamot vakbélgyulladás miatt. Egyes értesülések szerint szerda délután átszállították egy másik kórházba, a a párizsi La Salpetrierebe. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.