A Bükki Nemzeti Park szakértői nem javasolják, hogy bárki üldözni kezdjen egy barnamedvét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Videóval és fényképekkel próbálta meg hűteni a kedélyeket a Bükki Nemzeti Park igazgatósága: miután az utóbbi időben számos medveészlelés volt Magyarországon, a közösségi oldalakon felbukkantak olyan (nem magyarországi) felvételek, melyeken emberek kergettek el medvéket. 

Ez azonban nem egy okos dolog: mint írják, ezért kérik a lakosságot, hogy medveészlelés esetén 

a medvét ne zavarják meg, a találkozást kerüljék el, a barnamedvék megközelítése, üldözése veszélyes.

Néha érdemes az alapokat újra átvenni.

Közzétettek friss, szerdai felvételeket is, amin azt látni, hogy az emberi zavargás nélkül a medvék kifejezetten nyugodtan élik a napjaikat: az eddigi tapasztalatok alapján a medvék békések, elsősorban vadgyümölccsel, cseresznyével, meggyel, eperrel táplálkoznak.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.