Képzeljék, van egy bíró, aki nem mindenben ért egyet a kormánnyal!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Látványos kapcsolatot tart fenn a Soros György támogatását élvező Helsinki Bizottság prominenseivel" - írja a sztálinizmus csúcsidőszakát idéző cikkében a Magyar Idők egy magyar bíróról, Vadász Viktorról, aki a lap szerint még a bírói etikai kódexet is megsérthette azzal, hogy "twitteres megosztásaiban, illetve külföldi lapnak adott nyilatkozatában fűz egyoldalú megjegyzéseket az OBT és az Országos Bírói Hivatal közötti vitákhoz".

Elképesztő! Komolyan mondom, elképesztő. Véleménye van! Ez még hagyján, de a véleménye még csak egybe sem esik a kormányéval!

A hallatlan jelenség annyira megindította a Magyar Időket, hogy tíz bekezdéses cikket közölt kirívó magatartásáról, például arról, hogy

  • a New York Timesnak adott nyilatkozatában jogtalannak nevezte Handó Tünde bírói kinevezési gyakorlatát;
  • követi (!!!!) a Twitteren Pardavi Mártát és Léderer Andrást, a Helsinki Bizottság vezetőit;

A lap állítása szerint Vadász viselkedését még "jogi szakemberek" (???) is "aggályosnak nevezik". Ugyan fogalmam sincs, hogy a "jogi szakember" micsoda, a lapnak mindenesetre

  • Kovács István, a kormányzati pénzekkel gondosan kitömött, ennek megfelelően a kormány minden lépését üdvözlő, annak minden ellenségét üldöző Alapjogokért Központ "stratégiai igazgatója";
  • Illetve Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum nevű, állami pénzekkel vastagon kitömött kormányzati civil izé alapító-szóvivője

nyilatkozott csak.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.