Megszületett az új-zélandi miniszterelnök kislánya

Új-Zéland legnagyobb közkórházában szülte meg gyermekét az ország miniszterelnöke, Jacinda Ardern. A 37 éves miniszterelnök az első a pakisztáni Benazir Bhutto óta, aki hivatali idejében szült gyermeket.

Ardern csütörtökön vonult kórházba, onnantól kezdve helyettese, Winston Peters vette át ügyvivőként a kormány irányítását. Ardern a tervei szerint hat hétig marad otthon gyermekével, utána újra visszaveszi az ország irányítását, a babával pedig férje, a horgászműsort vezető Clarke Gayford marad majd otthon.

Ardern januárban, alig fél évvel váratlan választási győzelme után jelentette be terhességét. Gyermeke születését pedig most az Instagramon. "Isten hozott a falunkban, kicsike! Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egészséges kislányom van, aki ma délután 4:45-kor 3,31 kilogrammal érkezett. Köszönöm a jókívánságokat és a kedvességet" - írta. (Via NY Times)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.