Schobert Norbert cége lett az Újpest FC stratégiai főtámogatója

Az Update Low Carb Zrt. a Magyar Kupa-címvédő Újpest FC labdarúgóklub élelmiszer-beszállítója, egyben stratégiai főtámogatója lett.

A klub sajtótájékoztatóján Dzodzoglu Sziderisz, az Újpest FC operatív igazgatója elmondta, a tárgyalások néhány hónappal ezelőtt kezdődtek, a partnerség alapjait egy-két találkozás után letették, utána már folyamatos szakmai egyeztetés zajlott a felek között.

A cég a klub élelmiszer-beszállítója, mezszponzora és stratégiai főtámogatója lett egyben, de együttműködésük egyben sportszakmai jellegű is – mondta Dzodzoglu Sziderisz, aki reményét fejezte ki, hogy a szerdán hivatalossá vált kapcsolatuk hosszú távú lesz.

„Az egészséges táplálkozás és az egészséges életmód rendkívül fontos a klubnál, ez a terület százszázalékig lefedett lesz az Update jóvoltából. Az együttműködés eljuthat egészen az utánpótlásunkig is, így a legkisebbek táplálkozási szokásait is pozitív irányba mozdíthatja” – mondta Dzodzoglu Sziderisz.

„Engem igazából sohasem érdekelt a foci, marketing és szakmai szempontból sem, még a tévében sem néztem, pedig a miskolci nagybátyám futballbíró volt” – mondta Schobert Norbert, az Update Low Carb Zrt. tulajdonosa, vezérigazgatója.

Fotó: Norbi Update/Facebook

Azt mondta, a cége és a sportklub kapcsolata azóta tart, hogy a feleségének unokahúga, Rubint Rella és az Újpest FC csatára, Novothny Soma egy párt alkot, a megbeszélések pedig a tavaszi Magyar Kupa-győzelem után fordultak célegyenesbe. A szakmai jellegű együttműködés keretein belül pénzzel nem támogatják a csapatot – mondta.

„A foci, az utánpótlás, a tömegsport mindenki számára nagyon fontos, ahogyan számunkra az egészség, a minőség és a megbízhatóság is” – mondta Schobert Norbert. (MTI)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.